TELJESKÖRŰ KÖNYVELÉS

​Jelenleg közel 100 mikro-, kis- és középvállalkozás teljeskörű könyvelését, bérszámfejtését végezzük. Ellátjuk ügyfeleink adópolitikájának kialakítását, pénzügyi feladatait valamint kontrolling munkáját.

Emellett speciális ügyfeleink részére minden igényt kielégítő, vállalatirányítási rendszereket, illetve vezetői döntés-előkészítő rendszereket tervezünk, fejlesztünk és működtetünk.

Megbízóink tevékenysége a termeléstől az értékesítésig, a gyártás és a szolgáltatásnyújtás széles skáláját öleli fel. Megtalálható közöttük biztonságtechnikai termékek gyártója, forgalmazója, ingatlanfejlesztő, -üzemeltető, -értékesítő, -közvetítő (Otthon Centrum Franchise partnerek), hitelközvetítő, fuvarozó és szállítmányozó. Partnereink export-import tevékenységet folytatnak mind az Európai Unió tagállamaival, mind harmadik országokkal, ezért az EU adótörvényeinek ismerete és alkalmazása elengedhetetlenek számunkra.

Az adóbevallások benyújtása a saját nevünkön történik átvállalva ezzel a felelősséget a megbízótól.

 

A TELJESKÖRŰ KÖNYVELÉS TARTALMAZZA:

  1. kettős könyvvezetés
  2. adóbevallások elkészítése (NAV, Önkormányzati Adóhatóságok)
  3. adatszolgáltatás (KSH)
  4. éves beszámoló készítése
  5. közbenső mérleg készítése
  6. analitikák vezetése
  7. könyvelési tanácsadás, konzultáció

 

FORRÁS INTEGRÁLT ÜGYVITELI RENDSZER

A könyvelési szolgáltatáshoz a Forrás integrált szoftvert használjuk. A program nyújtotta lehetőségeknek köszönhetően partnereinknek székhelyükön biztosítani tudjuk a házipénztár rendszerben való kezelését, vevői számlák kiállítását, bejövő számlák iktatását. Ügyfelünk a telephelyén hozzáfér a teljes könyvelési rendszerhez, iktathat, illetve személyreszabott lekérdezéseket végezhet.

NAPRAKÉSZ KÖNYVELÉS

Igény esetén vállaljuk a bankkivonatok, szállító, vevő számlák naprakész könyvelését. A naprakész adatok alapján lehetőség nyílik a vállalat pénzügyeinek napi szintű elemzésére. A bankkivonatok napi könyvelésével a kintlévőségkezelés egyszerűbbé és gyorsabbá válik.

BANKI SZOFTVER

Egyedi fejlesztésű rendszerünk lehetővé teszi, hogy bármely bankkal és bármely banki rendszerrel kapcsolatot teremtsünk. Így lehetőség nyílik a tranzakciók elektronikus beolvasására és összepontozására a könyvelési rendszerrel. A banki adatátviteli szoftverünknek köszönhetően a banki adatok szinte azonnal megjelennek a rendszerben. Ez jelentősen megkönnyíti a kintlévőségek nyomon követését. Lehetőség nyílik továbbá arra, hogy a folyószámlák azonnali lekérdezésével a fizetési felszólításokat, késedelmi kamatleveleket megbízónk a saját telephelyén elkészítse és postázhassa.

 

VÁLTSON MOST, ÉS ELENGEDJÜK AZ ÉVES ZÁRÁS DÍJÁT.

KAPCSOLÓDÓ TÉMÁK

ÚJRAKÖNYVELÉS

Cserbenhagyta a könyvelője? Újrakönyveljük a teljes könyvelési anyagát 50%-os díjon.

KIHELYEZETT KÖNYVELÉS

Szeretné, ha cégénél dolgozna kihelyezett munkatárunk?

CÉGCSOPORTOK KÖNYVELÉSE

Több cége van? Szeretné őket egységesen kezelni?

BÉRSZÁMFEJTÉS, TB ÜGYINTÉZÉS

Teljeskörű bérszámfejtés, és TB ügyintézés.

KONTROLLING

Kontrolling, vezető számvitel, terv-tény eltérés, projektek eredményessége.

ÁTVILÁGÍTÁS

Ha értékesíteni szeretné cégét, vagy új befektetést tervez szükséges a független szakmai átvilágítás.